Ivan Komlenović The Coca-Cola Company
Nikada neću zaboraviti moj prvi ulazak u zgradu Coca-Cola Hellenic. Naišao sam na naljubazniji mogući doček i odjednom sam bio okružen osmesima svih zaposlenih koji su se u tom trenutku našli oko mene. Svakog narednog dana, nailazio sam na iste te osmehe i ljubaznost svih u ovom ogromnom kompleksu. Upravo ta atmosfera koja vlada u CCH mi je pomogla da shvatim koje su to vrednosti koje značajno doprinose u ostvarenju zajedničkog cilja. Upravo ti osmesi, ljubaznost i sjajna atmosfera! Takodje, kontinuitet u radu i interakcija značajno utiču na postizanje cilja. Moj sektor je marketing, što je i bila moja želja. Smatram da je rad u marketingu najbolji način da kanališem svoju maštu i pretočim je u nešto korisno, za sebe i za druge. Kolege iz marketinga mi zdušno u tome pomažu. Sem kod ljudi iz mog odeljenja, kod svakog od zaposlenih koje sam upoznao i od kojih mogu puno da naučim, video sam strahovito znanje I samopouzdanje… Sve je to deo magične Coca-Cola priče!
Marija Jovanović
Tokom šest nedelja na Coke Summership programu bila sam deo Marketing tima i to je bilo odlično iskustvo gde sam se po prvi put susrela sa pravim biznis projektom.
Pročitaj više
Jekaterina Solovjova
Ljudski resursi, tim za privlačenje i regrutacija talenata
Internship in Human Resources is an unforgettable experience. We work a lot and we laugh a lot. I have an opportunity to work on projects, which were described by one paragraph in my textbooks.
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!