Ivan Komlenović The Coca-Cola Company
Nikada neću zaboraviti moj prvi ulazak u zgradu Coca-Cola Hellenic. Naišao sam na naljubazniji mogući doček i odjednom sam bio okružen osmesima svih zaposlenih koji su se u tom trenutku našli oko mene. Svakog narednog dana, nailazio sam na iste te osmehe i ljubaznost svih u ovom ogromnom kompleksu. Upravo ta atmosfera koja vlada u CCH mi je pomogla da shvatim koje su to vrednosti koje značajno doprinose u ostvarenju zajedničkog cilja. Upravo ti osmesi, ljubaznost i sjajna atmosfera! Takodje, kontinuitet u radu i interakcija značajno utiču na postizanje cilja. Moj sektor je marketing, što je i bila moja želja. Smatram da je rad u marketingu najbolji način da kanališem svoju maštu i pretočim je u nešto korisno, za sebe i za druge. Kolege iz marketinga mi zdušno u tome pomažu. Sem kod ljudi iz mog odeljenja, kod svakog od zaposlenih koje sam upoznao i od kojih mogu puno da naučim, video sam strahovito znanje I samopouzdanje… Sve je to deo magične Coca-Cola priče!
Gianna Penlidi
Marketing, tim za aktivaciju đuseva
The past three weeks have been an amazing experience for me and I am sure that those that are coming will be even better.
Pročitaj više
Mirjana Pisarić
Tokom Coke Summershipa, 2015. godine, radila sam na terenu sa Business Developer-om, učestvovala u pregovorima sa kupcima i aktivacijama u objektima. Nakon toga sam se zaposlila u kompaniji
Pročitaj više
Danica Milković
Summership pamtim kao deo jedne odlične godine, moglo je
dosta toga da se nauči, da prvi put vidim kako izgleda raditi u jednoj
korporaciji; a opet kažem da je bilo i zabavno leto.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!