Dejan Nešković Fabrika vode “Vlasinka”, tim za kontrolu kvaliteta
Kako najbolje provesti leto? Retko kome bi na vrhu liste bila letnja praksa. Ali, i retko ko ima priliku da praksu obavlja u jednoj od najboljih kompanija u regionu, Coca-Cola Hellenic. Privilegovan sam da budem među dvadeset četvoro mladih ljudi punih energije i entuzijazma koji ove godine čine treću po redu generaciju Coke Summership-ovaca. Raspoređen sam u punionici „Rosa“ vode na Vlasini, kao deo tima koji je zadužen za kontrolu kvaliteta. Kroz dinamične aktivnosti u prilici sam da svakoga dana učestvujem u radu koji za cilj ima permanento podizanje kvaliteta i zadovoljenje visokih standarda Coca-Cola grupacije. S obzirom da sam tokom sticanja znanja na fakultetu imao priliku da projektujem punionicu vode, Coke Summership mi je dao izuzetnu mogućnost da u praksi vidim kako jedan takav kompleksan sistem funkcioniše. Kontinuirani rad sa mentorom je još jedna od specifičnosti ove prakse. Neposrednost u odnosu i prilika da svoja pitanja i nedoumice rešavam u direktnom kontaktu su od nemerljive dobrobiti za razvoj i sticanje novih znanja i veština. I na kraju, ali nikako najmanje važno- umrežavanje, kontakti i prijateljstva sa kolegama koji prolaze kroz iste izazove predstavljaju nešto najlepše što čovek može da ponese sa jedne prakse. A ja imam tu sreću da sam okružen divnim, lepim i energičnim devojkama i momcima sa kojima se sve nedaće lakše podnose.
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Gianna Penlidi
Marketing, tim za aktivaciju đuseva
The past three weeks have been an amazing experience for me and I am sure that those that are coming will be even better.
Pročitaj više
Tamara Karadžić
Prodaja na terenu, region južne Srbije
When I first applied for the Coke Summership, I wasn’t really sure I will get accepted, but here I am now, working in Sales, with my mentor who is a Market developer for fragmented trade in Coca-Cola Hellenic in Niš.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!