Dejan Nešković Fabrika vode “Vlasinka”, tim za kontrolu kvaliteta
Kako najbolje provesti leto? Retko kome bi na vrhu liste bila letnja praksa. Ali, i retko ko ima priliku da praksu obavlja u jednoj od najboljih kompanija u regionu, Coca-Cola Hellenic. Privilegovan sam da budem među dvadeset četvoro mladih ljudi punih energije i entuzijazma koji ove godine čine treću po redu generaciju Coke Summership-ovaca. Raspoređen sam u punionici „Rosa“ vode na Vlasini, kao deo tima koji je zadužen za kontrolu kvaliteta. Kroz dinamične aktivnosti u prilici sam da svakoga dana učestvujem u radu koji za cilj ima permanento podizanje kvaliteta i zadovoljenje visokih standarda Coca-Cola grupacije. S obzirom da sam tokom sticanja znanja na fakultetu imao priliku da projektujem punionicu vode, Coke Summership mi je dao izuzetnu mogućnost da u praksi vidim kako jedan takav kompleksan sistem funkcioniše. Kontinuirani rad sa mentorom je još jedna od specifičnosti ove prakse. Neposrednost u odnosu i prilika da svoja pitanja i nedoumice rešavam u direktnom kontaktu su od nemerljive dobrobiti za razvoj i sticanje novih znanja i veština. I na kraju, ali nikako najmanje važno- umrežavanje, kontakti i prijateljstva sa kolegama koji prolaze kroz iste izazove predstavljaju nešto najlepše što čovek može da ponese sa jedne prakse. A ja imam tu sreću da sam okružen divnim, lepim i energičnim devojkama i momcima sa kojima se sve nedaće lakše podnose.
Miloš Ilić
Finansije, tim za finansijsku podršku komercijalnom sektoru
My experience in Coca-Cola so far has been amazing. The atmosphere and the positive energy in this company is just breathtaking.
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Teodora Poledica
Prodaja, tim za ključne kupce
Biti deo programa Coke Summership je velika čast i još veće zadovoljstvo.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!