Danica Milković
Summership pamtim kao deo jedne odlične godine, moglo je dosta toga da se nauči, da prvi put vidim kako izgleda raditi u jednoj korporaciji; a opet kažem da je bilo i zabavno leto. Mislim da je sa Summershipom krenuo i moj put karijere, jer sam samo nakon nekoliko meseci počela da radim u L'Orealu. Bilo je lako privići se na rad u takvoj firmi kada već postoji slika velike korporacije :) Radila sam tamo godinu dana kada sam odlučila da predjem u novu firmu, Humanity.com u kojoj sam već više od godinu dana  U svakom slučaju, osnova svakog posla jeste nepredovanje i konstantno učenje, što se dobija svakim poslom, a što sam naučila još za vreme leta u Coca-Coli Hellenic. Poručujem svim novim polaznicima da iskoriste pravu priliku koju Summership pruza jer to će, verujem, biti odličan pocetak jednog interesantnog karijernog puta :)
Teodora Popov
Tokom internship-a u CC bila sam na poziciji market developer-a. Trenutno radim u američkoj kompaniji ICROM kao dispatcher
Pročitaj više
Darko Mrkonja
Regionalni menadzer prodaje za region Dunav, Coca-Cola Hellenic Bottling Company
Kao deo prvog Coke Summershipa 2013. naucio sam
sve o procesu prodaje. Uspeo sam da premostim sve nepoznanice iz sveta biznisa
sa kojima se nisam susreo na studijama.
Pročitaj više
Gianna Penlidi
Marketing, tim za aktivaciju đuseva
The past three weeks have been an amazing experience for me and I am sure that those that are coming will be even better.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!