Teodora Poledica Prodaja, tim za ključne kupce
Biti deo programa Coke Summership je velika čast i još veće zadovoljstvo. Pored toga što pruža mogućnost mladim, talentovam ljudima da steknu iskustvo neprocenjive vrednosti, Coke Summership je fenomenalan način za unapređenje ličnih veština i kompetencija. Takođe, zahvaljujući ovom programu mladi talenti imaju priliku da se upoznaju sa mehanizmom funkcionisanja jedne od najuspešnijih svetskih kompanija i da sarađuju sa njenim zaposlenima u realnim poslovnim situacijama. Za vredne i ambiciozne mlade ljude ne postoji bolji način da provedu leto, od učešća u Coke Summership programu. Ponosna sam i srećna što sam deo ovog projekta, kao i zbog toga što se osećam kao deo jedinstvene Coca – Cola porodice.
Muhamet Shehu
Prodaja na terenu, region Kosovo
I am working in Kosovo and I have been a part of the Coca-Cola family for 2 years now. One of the things which impress me the most is the extremely high-level of technological support.
Pročitaj više
Teodora Popov
Tokom internship-a u CC bila sam na poziciji market developer-a. Trenutno radim u američkoj kompaniji ICROM kao dispatcher
Pročitaj više
Strahinja Lazarević
2014. godinu na Coke
Summership-u sam proveo u
departmanu za finansije. Tada sam imao 23 godine i nalazio sam se pred
završetkom osnovnih studija.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!