Nenad Dragićević Proizvodnja
Prvi utisci u Coca-Coli- prijateljska i nasmejana atmosfera koja motiviše. Iako mi je prvih par dana obeležila misao- "Da li mogu ispuniti zadati zadatak?", brzo se razvejala sa prvim aktivnostima i uspesima. Od ove prakse sam očekivao lepu dobrodošlicu u poslovni svet, a upravo to se i dogodilo. Uz budno oko i dostupnost svoje mentorke, ali ne samo nje, već svih zaposlenih, veoma brzo sam uspeo da se snadjem u moru podataka, struktura i visokih ciljeva. Posebno mi se dopada motivisanost koja vlada medju zaposlenima, a koja je zaplahnula i mene i koja me vodi da svakog dana saznam nešto novo, i zadjem dublje u svoju struku. Prija mi sloboda koja mi je data- da obavljam zadatke u vlastitom ritmu, a siguran sam da ću nači za to najbolji način. Takodje, ova praksa mi je omogućila da se upoznam sa brojnim kolegama (koji su takodje ovde na praksi), da podelimo iskustva i da se zbližimo. Moja očekivanja su velika, ali imam utisak da će do kraja prakse biti ispunjena.
Nikola Jekić
Coke Summership definitivno nije obična praksa.
Pročitaj više
Tamara Karadžić
Prodaja na terenu, region južne Srbije
When I first applied for the Coke Summership, I wasn’t really sure I will get accepted, but here I am now, working in Sales, with my mentor who is a Market developer for fragmented trade in Coca-Cola Hellenic in Niš.
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!