Nenad Dragićević Proizvodnja
Prvi utisci u Coca-Coli- prijateljska i nasmejana atmosfera koja motiviše. Iako mi je prvih par dana obeležila misao- "Da li mogu ispuniti zadati zadatak?", brzo se razvejala sa prvim aktivnostima i uspesima. Od ove prakse sam očekivao lepu dobrodošlicu u poslovni svet, a upravo to se i dogodilo. Uz budno oko i dostupnost svoje mentorke, ali ne samo nje, već svih zaposlenih, veoma brzo sam uspeo da se snadjem u moru podataka, struktura i visokih ciljeva. Posebno mi se dopada motivisanost koja vlada medju zaposlenima, a koja je zaplahnula i mene i koja me vodi da svakog dana saznam nešto novo, i zadjem dublje u svoju struku. Prija mi sloboda koja mi je data- da obavljam zadatke u vlastitom ritmu, a siguran sam da ću nači za to najbolji način. Takodje, ova praksa mi je omogućila da se upoznam sa brojnim kolegama (koji su takodje ovde na praksi), da podelimo iskustva i da se zbližimo. Moja očekivanja su velika, ali imam utisak da će do kraja prakse biti ispunjena.
Nino Husak
Junior Demand Planner, Coca-Cola Hellenic Bottling Company
Prošle godine sam konkurs za Summership sasvim slučajno video na Face-u i odmah mi je privukao pažnju. Nakon čitanja opisa projekta odlučio sam da se prijavim, jer sam video
dobru priliku
Pročitaj više
Muhamet Shehu
Prodaja na terenu, region Kosovo
I am working in Kosovo and I have been a part of the Coca-Cola family for 2 years now. One of the things which impress me the most is the extremely high-level of technological support.
Pročitaj više
Teodora Poledica
Prodaja, tim za ključne kupce
Biti deo programa Coke Summership je velika čast i još veće zadovoljstvo.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!