Nenad Dragićević Proizvodnja
Prvi utisci u Coca-Coli- prijateljska i nasmejana atmosfera koja motiviše. Iako mi je prvih par dana obeležila misao- "Da li mogu ispuniti zadati zadatak?", brzo se razvejala sa prvim aktivnostima i uspesima. Od ove prakse sam očekivao lepu dobrodošlicu u poslovni svet, a upravo to se i dogodilo. Uz budno oko i dostupnost svoje mentorke, ali ne samo nje, već svih zaposlenih, veoma brzo sam uspeo da se snadjem u moru podataka, struktura i visokih ciljeva. Posebno mi se dopada motivisanost koja vlada medju zaposlenima, a koja je zaplahnula i mene i koja me vodi da svakog dana saznam nešto novo, i zadjem dublje u svoju struku. Prija mi sloboda koja mi je data- da obavljam zadatke u vlastitom ritmu, a siguran sam da ću nači za to najbolji način. Takodje, ova praksa mi je omogućila da se upoznam sa brojnim kolegama (koji su takodje ovde na praksi), da podelimo iskustva i da se zbližimo. Moja očekivanja su velika, ali imam utisak da će do kraja prakse biti ispunjena.
Tamara Karadžić
Prodaja na terenu, region južne Srbije
When I first applied for the Coke Summership, I wasn’t really sure I will get accepted, but here I am now, working in Sales, with my mentor who is a Market developer for fragmented trade in Coca-Cola Hellenic in Niš.
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Gianna Penlidi
Marketing, tim za aktivaciju đuseva
The past three weeks have been an amazing experience for me and I am sure that those that are coming will be even better.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!